Rosenlundsgatan 11

Fotocred: Mathilda Fransson CMF Homestyling AB

Rosenlundsgatan 11
Fullmöblering

Fotocred: Mathilda Fransson CMF Homestyling AB
Mäklare: Simon Falke, Mäklarhuset Malmö.

Välkommen till Rosenlundsgatan 11 i Malmö, Efter första mötet i bostaden som vi kallar konsultation, berättade vi vår vision för kunden inför försäljningen. I detta vackra hus fick vi äran att fullmöblera hela bostaden inför försäljningen. Här la vi ner mycket tid på planering av möbler, färgval inventarier och inredningsdetaljer för att skapa en mysig och familjär känsla.

I Bostaden ingår ett parhus samt en tillbyggd lägenhet med vackra fönster och materialval i betong.

I dom olika rummen i bostaden fanns unika detaljer som vi utgick mycket ifrån när vi planerade val av färgval och möblemang. I valet av möbler var det en viktig del att plocka upp bostadens befintliga detaljer så som bjälkar, kamin, betong och vackra ljusa orgianlgolv. Gammalt möter modärnt och ljusa färgval med toner av grönt blev den röda tråden igenom hela stylingen.

Bostaden har en unik och fantastisk uteplats med mycket växtligheter. Flertal sociala umgänges ytor med plats för både matgrupp och lounge, odlingsstationer och viloplatser. Här blev fokuset att framhäva ytorna. Med mycket textilier, ljuskällor och växtligheter skapade vi en inbjudande känsla inför försäljningen av bostaden.

Info om tjänsten:

Fullmöblering riktar sig till dig med en tom bostad som är i behov av att möbleras upp inför bostadsförsäljningen. Under vårt första möte som vi kallar konsultation går vi tillsammans igenom vår vision och våra fokusområden i bostaden. Här ingår allt från möblemang, ljuskällor till inredningsdetaljer samt alla färskvaror som binder ihop känslan av ett levande hem. En inredd bostad skapar en välkomnande och inbjudande känsla vilket lockar mer spekulanter.

Vill ni att vi skall ringa upp er?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp er så snart vi kan.

15 + 6 =