Lindmätaregatan 47 i Bunkeflostrand

Fotocred: Esoft / Ina Henckel

Lindmätaregatan
fotostyling

Fotocred: Esoft / Ina Henckel
Mäklare: Yessica Thornsäter, mäklarföretaget MOHV
Slutpris 7 475 000 kronor

Välkommen till Lindmätaregatan 47 i Bunkeflostrand, Efter första mötet i bostaden som vi kallar konsultation, berättade vi vår vision för kunden inför försäljningen. Vårat fokus i bostaden var sovrummen där det fokuserades mycket på att skapa en lyxig och stilren känsla med mjuka textilier. I övriga delen inne i bostaden har vi arbetat mycket med kundens privata inventarier, vi har rekomenderat kunden att köpa in växtligheter i form av snittblommor och krukväxter som vi sedan placerat ut i bostaden.

Kunden på Lindmätaregatan var i behov av en kompletterande styling av uteplatsen där vi la största fokus under stylingtiden, vi planerade en mysig och inbjudande uteplats med mycket varma textilier i form av ullplädar, fåtfällar, prydnadskuddar, naturmattor och växtligheter. Vi la även mycket fokus på ljussättning för att skapa känslan av härliga sommarkvällar och umgänge trots att det var frost och snö under stylingtillfället och försäljningen av bostaden.

Info om tjänsten:

Fotostyling riktar sig till dig som redan har möbler och inredningsdetaljer på plats men önskar hjälp med det sista piffet inför fotograferingstillfället. Våra inredare kommer till din bostad ca 45-90 minuter innan fotografen enligt överrenskommelse.

Vi utgår ifrån vad som finns i bostaden och hjälper er att placera ut inredningsdetaljer på rätt plats. Inredaren tar med sig en viss rekvisita till bostaden. Specifika önskemål ska framkomma under konsultationen.

Under konsultationen kommer vi rekommendera dig om vad som behöver plockas bort samt vad vi vill framhäva i varje rum. Inköp av snittblommor samt färskvaror ansvarar kunden själv för, vi hjälper till att placera produkterna fotovänligt.

Vill ni att vi skall ringa upp er?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp er så snart vi kan.

13 + 10 =