Korsvirkesgård i Bjärred

Fotocred: Einar Samuelsson, Unité Photography

Bjärred
fullmöblering

foto cred – Einar Samuelsson, Unité Photography.
Välkommen till Korsvirkesgård i Bjärred, Efter första mötet i bostaden som vi kallar konsultation, berättade vi vår vision för kunden inför försäljningen. I denna gård fick vi äran att fullmöblera hela bostaden inför försäljningen. Här la vi ner mycket tid på planering av möbler, inventarier och inredningsdetaljer för att skapa en balans mellan lyx och en familjär känsla.

I dom olika rummen i bostaden fanns unika detaljer som vi utgick mycket ifrån när vi planerade val av möblemang. I valet av möbler var det en viktig del att plocka upp bostadens befintliga detaljer så som bjälkar, kamin och vackra golv. Gammalt möter modärnt och design blev den röda tråden igenom hela bostaden.
Bostaden har en unik och fantastisk uteplats med poolområde, orangeri och många sociala umgänges ytor med plats för både matgrupp och lounge här blev fokuset att framhäva ytorna. Med mycket textilier, ljuskällor och växtligheter skapade vi en inbjudande känsla inför försäljningen av bostaden.

Info om tjänsten:

Fullmöblering riktar sig till dig med en tom bostad som är i behov av att möbleras upp inför bostadsförsäljningen. Under vårt första möte som vi kallar konsultation går vi tillsammans igenom vår vision och våra fokusområden i bostaden. Här ingår allt från möblemang, ljuskällor till inredningsdetaljer samt alla färskvaror som binder ihop känslan av ett levande hem. En inredd bostad skapar en välkomnande och inbjudande känsla vilket lockar mer spekulanter.

Kundens referens:

Mäklare: Sandra Kalamar, Erik Olsson Malmö.

Vill ni att vi skall ringa upp er?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp er så snart vi kan.

1 + 3 =