Höstgatan 39 i Malmö

Malmö
fullmöblering

Välkommen till Höstgatan 39 i Malmö, Efter första mötet i bostaden som vi kallar konsultation, berättade vi vår vision för kunden inför försäljningen. I denna vackra lägenhet fick vi äran att fullmöblera hela bostaden inför försäljningen. Här la vi ner mycket tid på planering av möbler, färgval inventarier och inredningsdetaljer för att skapa en mysig och inbjudande känsla som matchade upp med kundens renovering.

I dom olika rummen i bostaden fanns unika detaljer och färger som vi utgick mycket ifrån när vi planerade val av inredning och möblemang. I valet av möbler var det en viktig del att plocka upp bostadens befintliga detaljer så som nylagt vackert trägolv stora unika fönsterparti, samt plocka fram kundens renoveringsdetaljer. Stilrena möbler möter modärnt och skandinaviskt, ljusa färgval möter metall och råa material för att skapa en unik och hemtrevlig känsla vilket vi valde som den röda tråden igenom hela stylingen.

Info om tjänsten:

Fullmöblering riktar sig till dig med en tom bostad som är i behov av att möbleras upp inför bostadsförsäljningen. Under vårt första möte som vi kallar konsultation går vi tillsammans igenom vår vision och våra fokusområden i bostaden. Här ingår allt från möblemang, ljuskällor till inredningsdetaljer samt alla färskvaror som binder ihop känslan av ett levande hem. En inredd bostad skapar en välkomnande och inbjudande känsla vilket lockar mer spekulanter.

KUNDENS REFERENS:

Mäklare: Yessica Thornsäter från MOHV Malmö

Vill ni att vi skall ringa upp er?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp er så snart vi kan.

12 + 1 =